Snel afvallen afvallen door thee veel afvallen verstandig? doorzetten met afvallen

zondag 18 juli 2010

Drink groene thee

Je kan zeker afvallen door groene thee te drinken. Er komen steeds meer soorten en ja niet iedereen vind het lekker… maar waarom is het zo goed voor je?

Groene thee werkt erg kalmerend en helpt bij een goede nachtrust door de stof l- theanine. Het is ook een remmer voor kanker. De groene thee is goed voor de goede cholesterol, HDL. En kan de kans op ziektes als Parkinson, Alzheimer en Multiple Sclerosis verminderen.

Het drinken van de thee zal niet gelijk grote gevolgen hebben op je gewichtsverlies. Maar het heeft zeker een grote bijdrage. Drink elke dag ongeveer 4 kopen thee en je zult zeker merken dat je lichaam zuiverder wordt.

Hier toch nog een aantal feiten over groene thee en het verliezen van gewicht.

Het drinken van thee kan stress verminderd werken, door stress kun je ook aankomen. Groene thee helpt je lichaam om afvalstoffen sneller te laten afvoeren. Dit komt omdat je hartslag sneller is en door dat je cholesterol beter is. Je lichaam gaat hierdoor meer energie verbranden en dat is wat we willen.

Groene thee kun je overal komen, er bestaat niet een echte afslank thee die je kilos kan vermageren! Je zet goede groene thee door water te koken en de ongeveer 10 minuten te laten afkoelen. Dan heeft het water een temperatuur bereik van ongeveer 75 a 80 graden. Laat de groene thee ongeveer 3 a 6 minuten trekken in het water. Laat het dus rusten en goed trekken! Hierdoor blijven de essentiële stoffen in de thee bewaard en worden ze niet stuk gekookt of blijven ze in het zakje doordat het snel door het water wordt gehaald.

0 reacties:

Een reactie posten