Snel afvallen afvallen door thee veel afvallen verstandig? doorzetten met afvallen

donderdag 22 juli 2010

Sonja Bakker trend

Sonja bakker is natuurlijk de bekendste schrijfster en dieet consulent van Nederland. Ze heeft vele mensen in Nederland geïnspireerd om af te vallen. Door de vele boeken die ze heeft verkocht en de vele tv programma’s werd de term “ik ben aan het afvallen” vervangen door: “ik ben aan het Sonja Bakkeren” het is achteraf toch een hype gebleken want anno 2010 hoor je nog maar weinig van Sonja Bakker en afvallen.

Sonja bakker heeft ook heel veel kritiek gehad over haar werkwijze maar het is en blijft een feit dat miljoenen mensen het boek van Sonja Bakker hebben gebruikt om ieder geval iets af te vallen. Als was het maar om voor de zomer een kleine buikje te hebben.

Er waren 6 dagen die in het teken stonden van afvallen en 1 dag was de SAS dag. Of te wel….. schijt aan Sonja dag. Dit maakt het afvallen toch minder zwaar, ook de eierkoek met slagroom deed de wereld op zn kop staan. Actualiteiten programma spraken er over zo werden er veel eierkoeken verkocht waar de producenten toch erg blij mee waren!

0 reacties:

Een reactie posten