Snel afvallen afvallen door thee veel afvallen verstandig? doorzetten met afvallen

vrijdag 23 juli 2010

Afvallen tips voor 2009 - Personal trainer

De afval trends in 2009 zijn vooral gefocust op de personal trainer. Je eigen trainer die je helpt om kilo’s af te vallen of om je conditie op peil te houden. Je hoorde veel “bekende Nederlanders” en op televisie dat iedereen een eigen trainer had om af te vallen of om er goed uit te zien. Ze werden in hun ogen flink aangespoord om te trainen en daardoor ook af te vallen.

Hier onder vond je wat tips die je kan mee nemen bij het uitzoeken van je juiste personal trainer

Het is erg belangrijk dat je op zoek gaat naar een geschoolde en gecertificeerde fitness professionals. Op vele sportscholen zijn gecertificeerde professionele personal trainers aan het werk. Vraag hen naar de mogelijkheden.

Vaak denken mensen dat personal trainers alleen maar voor mensen zijn die veel geld hebben. Dit is zeker niet waar personal trainers zijn er voor iedereen het is alleen de mate waarin je hem gebruikt die de kosten hoger maken. Via je sportschool kun jee ook je eigen coach krijgen die je samen met meerdere mensen kan begeleiden.
Persoonlijke groepstraining is een voorbeeld om de kosten van de trainer te drukken. Groepjes van twee of drie mensen kunnen vaak korting krijgen bij personal trainers en krijgen dan toch de optimale begeleiding.

Een personal trainer via je werk. Er zijn steeds meer werkgevers die een fitness programma aanbieden tijdens het werk of een gedeelte tijdens werktijden. Je kunt het altijd voorstellen bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Hoe beter de gezondheid van het personeel hoe productiever ze zijn.

Door gebruik te maken van de personal trainer kun je zeker kilo’s afvallen.

0 reacties:

Een reactie posten