Snel afvallen afvallen door thee veel afvallen verstandig? doorzetten met afvallen

maandag 26 juli 2010

Eet geen vlees en vis

Het eten van vegetarische gerechten kan volgens verschillende deskundigen leiden tot gewichtsverlies. Zeker als je dit doet in combinatie met bewegen! Het is altijd goed om veel te bewegen dit kan niet vaak genoeg gezegd worden lijkt mij.

Afvallen en vegetarisch eten waarom val je daarvan af….

Vegetariërs eten geen vlees en vis. Dit is niet automatische gezonder, mocht je nog veel vetten eten en veel calorieën eten dan wordt je nog steeds dik. bijvoorbeeld chocola en patat.

Vegetariërs vallen af doordat ze veel vezelrijke producten eten, minder calorierijke producten eten en door dat ze de zogenaamde “complexe kooldraden eten” De vezelrijke producten zorgen voor een goede stoelgang en helpen het lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen. De complexe koolhydraten zorgen ervoor dat het lichaam sneller het signaal krijgt dat je vol zit. Je eet daardoor minder en krijgt ook minder calorieën binnen.

Bij het afvallen door geen vlees en vis te eten is het belangrijk dat je een professional tips vraagt om hoe om te gaan met deze nieuwe manier van leven. Mocht je het niet goed aanpakken dan is de kans dat je afvalt erg klein.

0 reacties:

Een reactie posten