Snel afvallen afvallen door thee veel afvallen verstandig? doorzetten met afvallen

woensdag 3 februari 2016

Afslanken tips | gezond en snel afvallen

Gezond en toch snel afvallen... Dat willen we allemaal wel. Het is belangrijk dat we na het afvallen ookop ons streef gewicht blijven. Hoe doen we dat nu dan gezond en toch snel afvallen zonder dat we een jojo worden. De tips die wij jullie mee willen geven zijn:

Naast het afvallen is bewegen erg belangrijk.. maak er een goede gewoonte van om 4 keer per week te bewegen. Hardlopen of lekker stevig door wandelen zijn essentieel om lekker te kunnen afslanken. Hierdoor verlies je overtollig vocht en verbrand je vet.

Het eten van fruit! Dat is ook een goede tip om lekker te kunnen afslanken. Eet vooral veel kiwi en appels. Je mag best 3 stukken fruit eten per dag. Ik heb zelf een tijdlang elke dag 2 kiwis gegeten en 2 appels. Gewoon als tussendoortje en een goed alternatief voor de chips.

Let op wat je eet probeer je eetpatroon aan te passen en houd dat een paar weken vol en je zult merken dat je na 3 weken resultaat boekt. zowel op je ritme als op je omvang. Geniet van gezond eten en slank snel af. afvallen maar!

0 reacties:

Een reactie posten