Snel afvallen afvallen door thee veel afvallen verstandig? doorzetten met afvallen

woensdag 24 november 2010

buik vet verbranden | afvallen tips

Iedereen droomt er wel van om een mooie six-pack te hebben. Een wasbordje waar zelf de Griekse Goden je zouden voor benijden. In de hoop om die droom te realiseren doen we eindeloos veel crunches, sit-ups, variaties allerhande. Vroeg of laat zullen dergelijk oefeningen wel helpen bij het verliezen van ons vetlaagje boven de buikspieren? Juist?

Fout !

Sorry dat ik je wakker moet maken. Blijf gerust dromen en blijf vooral die 100 sit-ups per dag doen. Deze methode zal bij velen niet helpen. De reden waarom zoveel mensen specifiek die buikspieren trainen met oefeningen allerhande is simpel: ze denken dat ze plaatselijk vet (het buikvet) kunnen verbranden. Jammer genoeg werkt het niet op deze manier …

Om mooie buikspieren te verkrijgen en dus ook het nodige buikvet weg te trainen hebben we 3 dingen nodig: goed dieet, cardio en wat spelen met gewichten!

Dieet - De geconsumeerde voedingsmiddelen moeten je de energie leveren voor de oefeningen en de dagelijkse activiteiten. Een correcte balans tussen vetten, koolhydraten en eiwitten werkt vetverbranding in de hand.

Cardio - Een goed cardio-programma is noodzakelijk om de doelstellingen te bereiken. Train het overtollige vet weg - haal je vetpercentage naar beneden door middel van cardio.

Verder moet ik wel opmerken dat het niet mogelijk om specifiek te trainen. Vet verbranden is een proces dat plaatsvindt over gans het lichaam. Over het algemeen kan men stellen dat buikvet als laatst wordt verbrand. Buikvet is hardnekkig en koppig. Verlies de concentratie en motivatie niet. Ooit zal het vetpercentage laag genoeg zijn en zullen de buikspieren zichtbaar zijn.

Gewichten - Zonder krachttraining (dus alleen maar dieet en cardio ) worden ook spieren verbrand. Minder spieren resulteert in een trager metabolisme. Het is dus noodzakelijk om de spieren die men verliest door middel van cardio bij te kweken aan de hand van krachttraining.

bron:http://snelvermageren.nl

0 reacties:

Een reactie posten